Lej fadølsanlæg til fester og arrangementer

Vi har tre forskellige typer fadølsanlæg, som det fremgår af denne side. Nedenfor er der en beskrivelse af de tre anlæg, så du har nemmere ved at bestemme dig for det rigtige.

Til mindre arrangementer - op til 25 personer, har vi et lille bordanlæg, som køler allerede efter 10-15 min.. Det fylder ikke meget og skal stå oven på et bord. 

Øl-fustage og co2 står på gulvet ved siden af. Kølekapacitet er 12 L i timen, hvilket betyder, at man skal vente 1½-2 minut mellem hver tapning, for at få et dejligt glas fadøl.

Til arrangementer + 25 personer har vi det traditionelle fadølsanlæg, som skal stå på gulvet sammen med øl-fustage og co2. Taphanen spændes fast på en bordkant/bar. Anlægget kan også lejes med 2 taphaner. Det skal køle 2-4 timer før brug alt efter temperatur.

Til de store arrangementer, har vi en tropekøler. Det skal bruges, når der skal tappes meget øl på kort tid. Anlægget fylder en del mere og er meget tungere end det traditionelle anlæg. Dette anlæg lejes kun med 2 taphaner og skal køle min. 5 timer før brug. Montering er den samme som med et traditionelt anlæg.

Vi tilbyder leje af fadølsanlæg for kunder i Dragør, København og på Amager.

 

Betjening af fadølsanlæg

Fadølsanlægget skal stå med strøm på 2-4 timer før brug. Anlægget skal altid transporteres vandret og der må ikke sættes tunge ting oven på anlægget.

Når øllet skænkes, skal taphanen helt ned i vandret og jo mere skråt man holder glasset jo mindre skum kommer der.

Kunden bør tilse og afprøve anlægget i god tid før gæsternes ankomst, da vi kun kan hjælpe inden for vores normale åbningstider, som er mandag til fredag fra 06 - 18 og lørdag til søndag fra 08 - 16.

Montering af fadølsanlæg

Fadølsanlægget placeres normalt på gulvet og aftapningshanen sættes fast på en bordkant på samme måde som f.eks. en arkitektlampe. Det er vigtigt, at der under anlægget placeres en tyk avis, måtte eller lignende, for at skåne gulvet, idet vi fralægger os ethvert ansvar for mærker, rustpletter, fugt o. lign.

Kundens ansvar ved leje af fadølsanlæg og øl-fustage

Kunden bærer det fulde ansvar for korrekt brug og behandling af anlægget og må sikre, at tingene er behørigt forsikret. Anlægget skal opbevares i et forsvarligt aflåst rum, når det ikke er i brug.

Hvor meget skal jeg bestille?

Vi har igennem de sidste 20 år udlejet fadølsanlæg og erfaret at man i gennemsnit drikker:

  • 1 øl pr. gæst ved receptioner
  • 3-4 øl pr. gæst ved familiefest
  • 7-8 øl pr. gæst ved sommerfest
  • 1 øl-fustage = 25 L øl
  • 25 L øl = 75 flaske øl a 33 cl
  • 75 flaske øl = 2½ kasse øl​

​​Vi tager gerne en snak med dig om dit behov for fadølsanlæg og øl-fustage til din fest eller arrangement. Ring til os allerede i dag på telefon 42 55 29 68 eller send os en mail på info@fadolskiosken.dk

Ring til os 

​Tlf.: 42 55 29 68

Skriv til os

​E-mail: info@fadolskiosken.dk

smiley